USD: EUR:
... в Запорожье
Під Запоріжжям в дачному кооперативі підстрелили трьох людей, – ФОТО

Під Запоріжжям в дачному кооперативі підстрелили трьох людей, – ФОТО

У вівторок пізно ввечері, 7 липня, в Запорізькій області сталася перестрілка – постраждали троє людей.

Про це повідомляють в обласному управлінні Національної поліції.

Співробітники поліції отримали повідомлення про те, що на території дачного кооперативу в селі Іванна-Ганнівка чутні постріли. На місці події з’ясували, що між 35-річним жителем Запоріжжя і трьома чоловіками стався конфлікт із застосуванням зброї.

В результаті стрілянини в обласну лікарню з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізували трьох чоловіків. Правоохоронці вже встановили місцезнаходження зловмисника. Під час огляду місця події співробітники поліції виявили і вилучили карабін, з якого здійснено постріли, а також кулі і гільзи.

Слідчі вже повідомили йому про підозру. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Відомий запорізький курорт серед білого дня накрила піщана буря, – ВІДЕО


Читaйте тaкож:

У Запорізькій області активно займаються ремонтом доріг місцевого значення, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Отримуйте новини швидше з допомогою нaшого Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпорізький» у Instagram!

3

ирина борисовна2020-07-12 19:38:56
Уж не тот ли это сын ,который отомстил за своего 80 летнего отца?
Лика2020-07-10 12:05:57
Да, "герой". А трое пострадавших хотели сделать И-АНР. И "героя" спросили "признаёте себя виновным?" На что он ответил "нет". И суд сказал " на "нет" и суда нет..."
Академик2020-07-10 08:58:02
1. Если верить заголовку, то произошла ПЕРЕстрелка, то есть обоюдная стрельба. Или всё таки произошёл конфликт с односторонним применением оружия. 2. А эти трое "пострадавших", похоже, те самые сепаратисты, которых задержали СБУшники как раз 7 июля. Тогда наш "злоумышленник" - герой, ставший с оружием в руках на защиту территориальной целостности страны !