USD: EUR:
... в Запорожье
Под Запорожьем после капитального ремонта открыли детский сад, – ФОТО

Под Запорожьем после капитального ремонта открыли детский сад, – ФОТО

Під Запоріжжям після капітального ремонту відкрили дитячий садок, – ФОТО

Під Запоріжжям, у селищі Малокатеринівка, після капітального ремонту відкрили дитячий садок.

Про це повідомляють у Запорізькій ОДА.

Після капітального ремонту у селищі міського типу Малокатеринівка відкрили дошкільний навчальний заклад – ясла-садок «Рукавичка». Це перший садочок із п’яти відібраних по області, які реконструюють у рамках державної програм  «Велике будівництво».

Малокатеринівський КДНЗ «Рукавичка» працює як дитячий садок з 1940 року у будівлі 1928 року. Дитячий садок розрахований на дві групи – 30 місць. Зараз садочок відвідують 40 вихованців, на черзі – ще 50 дітей.

Масштабна реконструкція закладу тривала три роки. Щоб зменшити чергу, під дитячий садочок пристосували ще одне приміщення – просторе адміністративне приміщення колишнього сільськогосподарського підприємства.

Приміщення побудовали із застосуванням енергоефективних технологій, має багатофункціональний простір для  двох груп дошкільників, спортивну, музичну та актові зали, харчовий та медичний блоки, пральню, адміністративні приміщення, а також приміщення для роботи  логопеда та психолога.

На території закладу  розташовані групові майданчики з тіньовими навісами та безпечним гумовим покриттям на підлозі, пісочниці, майданчики для занять з фізкультури, вивчення правил дорожнього руху та юних натуралістів. Проведено капітальне облаштування території з яскравим озелененням. На сьогодні заклад повністю забезпечений всім необхідним для початку роботи.

Завдяки партнерським відносинам з соціальними партнерами зі Швеції садок отримав матеріальну допомогу: навчально-дидактичні посібники, іграшки, дитячі меблі, спортивне обладнання.

0