USD: EUR:
... в Запорожье
Під Запоріжжям окупанти розгромили унікальний заклад для дітей із порушеннями слуху, - ВІДЕО

Під Запоріжжям окупанти розгромили унікальний заклад для дітей із порушеннями слуху, - ВІДЕО

Кам’янська школа-інтернат навчала та реабілітувала дітей з особливими освітніми потребами. Окрім школярів у закладі функціонували групи для дітей дошкільного віку з порушеннями слуху та складними вадами розвитку.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної військової адміністрації.

Діти, які навчалися у Кам’янській школі-інтернаті, не мали змоги навчатися у загальноосвітніх закладах (школах, дитячих садках) у зв’язку з відсутністю у цих закладах фахівців: сурдопедагогів, логопедів, вчителів-дефектологів та створених спеціальних умов.

Історія закладу розпочалася у 1962 році. Це була перша і єдина на той час школа санаторного типу у Запорізькій області. З 1991 року школа-інтернат була реорганізована в спеціальний навчальний заклад для дітей, що слабо чують і пізнооглохлих.

Раніше ми повідомляли, що в Оріхові внаслідок вчорашнього обстрілу постраждали приватні будинки мирних жителів. У будинках вилетіли шибки, зруйновані дахи. У більшості будинків від влучення снарядів сталися пожежі. Для ліквідації наслідків залучалися підрозділи ДСНС.

Читайте також:

У Запорізькій області російські окупанти обстріляли ферму: пошкоджені складські приміщення, ангар та техніка, – ФОТО, ВІДЕО

Два склади боєприпасів, сім гаубиць «Акація» та особовий склад: втрати окупантів у Запорізькій області за 15 червня

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0