USD: EUR:
... в Запорожье
Під Гуляйполем штурмовики знищили зі

Під Гуляйполем штурмовики знищили зі "Стугни" ворожий танк на відстані 4,5 км, - ВІДЕО

Ракета летіла 21 секунду, так що з урахуванням її швидкості в 200-220 м/c можна визначити, що Т-72 рашистів знаходився на відстані 4200-4600 м від позиції розрахунку ПТРК – причому потрапили наші бійці по цілі, яка рухалася.

Про це розповідає 128 окрема гірничо-штурмова Закарпатська бригада у соцмережі.

Штурмовики 128-ї окремої гірничо-штурмової бригади із протитанкового ракетного комплексу “Стугна” знищили ворожий Т-72 на відстані 4,5 км.

“Поки всі говорять про те, як точно “Нептун” потрапив до російського крейсера “Москва”, інша розробка від ДержККБ “Промінь” – протитанковий ракетний комплекс “Стугна” – продовжує знищувати ворожу бронетехніку. Цього разу український ПТРК потрапив у рашистський танк-” 72″, – розповідають у 128-й окремій гірничо-штурмовій бригаді.

На опублікованому відео видно, як ворожий танк задом виїжджає з капоніра у лісопосадці, розгортається і починає рух уздовж насаджень, відкриваючи для наших бійців корму з відсіком двигуна. Після пострілу зі “Стугни” ракета стрімко наближається до танка і потрапляє до нього.

“Вибух, полум’я, дим – танк знищено”, – коментують знищення танка у бригаді.

Раніше ми повідомляли, що 21 квітня російська армія запустила дві крилаті ракети по Запоріжжю. Перша ракета впала на острів Хортиця у районі Преображенського мосту. На той час по залізничному полотну мосту рухався евакуаційний потяг Запоріжжя-Львів, у якому вибуховою хвилею вибило вікна чотирьох вагонів. О 13.30 росіяни завдали другого удару по острову Хортиця. Внаслідок цього пошкоджено будівлю санаторію-профілакторію одного з підприємств. Постраждали вісім громадян.

Читайте також:

Намагалися зґвалтувати та застосовували електричний струм: активістка з Бердянська розповіла про тортури рашистів

У Запоріжжі на три дні змінили час комендантської години

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Слава Украине!!!2022-04-23 19:32:33
Героем Слава!!!!