USD: EUR:
... в Запорожье
Побиття школярок у Запоріжжі: обвинувальні акти стосовно винних дівчат відправили до суду

Побиття школярок у Запоріжжі: обвинувальні акти стосовно винних дівчат відправили до суду

Стосовно п’ятьох дівчат, які побили одноліток на території школи у Шевченківському районі, відбудеться суд.

Обласна прокуратура повідомляє, що дівчат судитимуть відразу за трьома статтями – хуліганство, вимагання грошей та викрадення чужого майна.

Шевченківська окружна прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо п’ятьох неповнолітніх дівчат, які фігурували у жорстокому побитті інших школярок на території 12-ї школи.

Нагадаємо, у Шевченківському районі чотири дівчини віком від 15 до 16 років побили на спортмайданчику школи однолітків 16, 13 та 14 років. Також вони вимагали від них гроші, у зв’язку з чим у поліції відкрили дві кримінальні справи за хуліганство та вимагання. Найактивнішу учасницю бійки суд відправив на два місяці до СІЗО. Щодо інших підозрюваних застосовані запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту.

Під час проведення досудового розслідування щодо цього випадку розкрито ряд тяжких злочинів, вчинених стосовно неповнолітніх потерпілих, серед яких грабежі, розбої та хуліганства, вчинені групою осіб (ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 187 ч. 2 ст. 296 КК України). Ініціатором указаних злочинів була найактивніша учасниця бійки, яка наразі перебуває під вартою. Також за вказаними злочинами до суду скеровані обвинувальні акти.


Читайте також:

На трасі в Запорізькій області легковик злетів у кювет: потерпілому ампутувало ногу

Військові у Запоріжжі посилено патрулюють режимні об’єкти

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0