USD: EUR:
... в Запорожье
За фактом спроби викрадення дитини у Запорізькому районі відкрили кримінальну справу

За фактом спроби викрадення дитини у Запорізькому районі відкрили кримінальну справу

Неповнолітні на «Гелендваґені» спробували викрасти 12-річного хлопчика заради розваги, щоб зняти відео для соцмережі.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

Інцидент стався 12 листопада у Кушугумі Запорізького району. Двоє неповнолітніх 16-ти та 17-ти разом із 18-річним хлопцем змушували 12-річну дитину, яка йшла вздовж дороги, сісти до них у кросовер.

Усіх їх доставили до місцевого відділення поліції, а їхніх батьків викликали для пояснень. Хулігани розповіли, що хотіли зробити відеозаписи та розмістити їх у соціальній мережі, щоб продемонструвати, як легко викрасти дитину.

За втручання керівника слідчого управління ГУНП у Запорізькі області, яке вивчило зібрані матеріали, було ухвалено рішення про відкриття кримінального провадження за ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі чи викрадення людини) КК України.

Крім того, за фактом можливого неналежного виконання працівниками поліції своїх функціональних обов’язків керівником поліції області призначено проведення службового розслідування.

Нагадаємо, у Запоріжжі 21-річна дівчина стрибнула з мосту Преображенського. На щастя, вони вижили, але отримали численні травми. Правоохоронцям вона розповіла, що вже кілька років її переслідують думки щодо суїциду.

Читайте також:

Пішла з життя дівчина, яка під Запоріжжям у пожежі, що влаштував чоловік, отримала 52% опіків тіла

У запорізькій школі побудують новий корпус за 50 мільйонів гривень, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0