USD: EUR:
... в Запорожье
Плюс тисяча до кожної платіжки. Ціни зростуть на все крім...

Плюс тисяча до кожної платіжки. Ціни зростуть на все крім...

З 1 жовтня в Україні значно подорожчає оплата житлово-комунальних послуг. Тепер ціна на газ може змінюватися буквально щомісяця. Вказується, що вартість «блакитного палива» може рости як в бік зростання, так і в бік зменшення.

Очікується, що вже через місяць за 1 кВТ/год доведеться заплатити приблизно 1,68 грн, тоді як зараз ціна дорівнює 90 копійкам. Іншими словами, тариф зросте майже вдвічі. 

Не виключенням для українців стане і оплата за холодну/гарячу воду. Зокрема вже від 2021 року ціна за воду зросте на 22%.

Як повідомляють в НКРЕКП, причиною підвищення тарифів є зростання заробітних плат співробітників, а також підвищення вартості витратних матеріалів.         

Але Фрегат як завжди приготував приємні новини! Акція “Баланс втричі більший на рахунку” можна отримати вже сьогодні, якщо підключити інтернет від провайдера Фрегат.

Інтернет – це не просто комунальна послуга зв’язку, а ще це можливості, ваша робота та ваше дозвілля і заощадити на швидкісному інтернеті та отримати бонуси-еквівалент потроєних коштів зі свого рахунку на колишньому підключеннi.

Отак, не велика спокуса, раз — і втричі більше маєш.

Полегш собі життя, юзай як схочеш на максимальній швидкості! 

Увага! Без зобов’язань! Налаштування роутеру безкоштовно

Подробиці на сайті Фрегат за посиланням: https://fgt.im/iu3yl

0