USD: EUR:
... в Запорожье
Підприємець із Запорізької області заявив про вбивство його сина через українську мову

Підприємець із Запорізької області заявив про вбивство його сина через українську мову

Бізнесмен з Кирилівки заявив, що від удару ножем у серце загинув його 26-річний син.

Про це Олег Балабатько розповів на відео у Facebook. Конфлікт виник у ніч на 6 листопада. За словами батька, нападником був нетверезий чоловік з Донбасу. Йому нібито не сподобалося, що 26-річний Микола Балабатько говорить українською мовою, тому покликав його поговорити на вулицю.

Бізнесмен каже, що там нападник дістав ніж і вдарив хлопця ножем у серце. Зрештою той помер на руках у поліцейського. Батько також розповів, що його син був чемпіоном з джиу-джитсу, проте це не допомогло захиститися від нападника.

Портал Украінформ повідомляє, що правоохоронці з’ясували, що у результаті раптового конфлікту двох перехожих, один з них вдарив опонента ножем у груди. На місці події медики констатували смерть 27-річного киянина, а поліціянти затримали підозрюваного. У 26-річного місцевого мешканця вилучили речовий доказ – ніж зі слідами крові. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину та направлено клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу  вигляді тримання під вартою.


Читайте також:

У Запорізькій області у сміттєвому баку знайшли тіло новонародженого хлопчика

У Мелітополі водію маршрутки стало зле за кермом: пасажирів врятував підліток

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

5

Вася2021-11-19 12:08:32
работаю строителем на Донбасе. По-жизні балакаю на суржикі. Там ніхто і слова мені не сказав за мою українську мову. А от от свідомих чув і не раз і не два - чому розмовляєш на мові окупанта? Как вам такое???
Вася2021-11-17 09:39:14
3.14здежь высшей пробы.
Саныч2021-11-12 10:02:49
Зверьё, сначала , людей : РАЗВЕЛИ И СТРАВИЛИ , ограбили ... а потом натравили друг на друга ...
Андрей2021-11-08 21:30:44
Непонятно зачем отец разгоняет тему про украинский язык. Решил поиметь гешефт от этого?... Даже друзья погибшего уже говорят, что он не разговаривал на украинском. И адвокат убийцы говорит, что украинский не при чём. И чемпионом он не был. Так, на местном уровне занял третье место. Это вообще ни о чём.
Джордж2021-11-08 09:06:28
саме так англосакси і знищили коріне населення північної америки стравлюючи індіанців...