USD: EUR:
... в Запорожье
Під Запоріжжям поліція спіймала неповнолітніх пранкерів, які хотіли

Під Запоріжжям поліція спіймала неповнолітніх пранкерів, які хотіли "вкрасти" дитину для розваги, — ВІДЕО

У смт Кушугум неповнолітні молодики на автомобілі розважалися доволі дивним способом.

У соціальній мережі спочатку з’явилося відео, авторка якого розповідала про нібито викрадення дитини невідомими людьми на “Гелендвагені”. Але дитині вдалося збігти та знайти прихисток у магазині.

Поліція повідомляє, що 12 листопада близько 16 години до кушугумських поліцейських надійшло повідомлення про те, що невідомі особи на чорному кросовері лякають 12-річного хлопчика, який пересувався вдовж автомобільної дороги, своїми пропозиціями його підвезти. Правоохоронці почали розшукувати авто.

Під час зупинки транспортного засобу в салоні знаходилось троє неповнолітніх хлопців віком 16-17 років та ще один 18-річний юнак. Всі вони були доставлені до поліцейської станції в смт Кушугум та викликані їхні батьки для пояснень.

Поліція з’ясувала, що хлопці запропонували підвезти 12-річного підлітка з метою розваги, свої відеозаписи хотіли розмістити у соціальній мережі. З неповнолітніми та їх батьками проведені профілактичні бесіди щодо недопущення подібної поведінки. Відносно хлопця, який знімав відео та налякав дитину, складений адміністративний протокол за ч. 1 ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП. Відносно 17-річного водія, який перебував за кермом батьківської іномарки без водійського посвідчення, складений протокол за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП батька. Також зібрані адміністративні матеріали і відносно батька неповнолітнього водія за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.


Читайте також:

У Запорізькій області водій збив 8-річну дівчинку, – ФОТО

У Запорізькій області після ДТП до лікарні потрапили троє людей, серед яких дитина

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0