USD: EUR:
... в Запорожье
Пам'яті Кузьми: запорожці почують улюблені хіти групи «Скрябін» в супроводі симфонічного оркестру

Пам'яті Кузьми: запорожці почують улюблені хіти групи «Скрябін» в супроводі симфонічного оркестру

У Запоріжжі, 4 жовтня, до 30-річчя колективу відбудеться великий концерт гурту «Скрябін» у супроводі симфонічного оркестру.

Про це повідомляють організатори.

Привабливий, талановитий, з приголомшливим почуттям гумору, добродушний і шалено працьовитий Кузьма, геть позбавлений зіркової хвороби, трагічно пішов з життя на піку своєї популярності. Здавалося, що всі двері, які довгі роки були закриті для нього і його групи, нарешті відкрилися. З великим успіхом пройшов ювілейний тур «Скрябін 25 років», одна за одною виходили нові пісні, що ставали хітами, Кузьма мав стати зоряним тренером першого сезону телепроекту «Ліга Сміху» і стільки ще всього, що чекало цієї неординарної людини і артиста попереду … Якщо б не страшна аварія, яка сталася вранці 2 лютого 2015 року. Це був шок, без перебільшення, для всієї країни.

Ліричні балади, написані Кузьмою і його групою. «Старі фотографіі», «Мовчати», «Люди як кораблі», «Місця щасливих людей», «Спи собі сама» і багато інших пісень Кузьми увійшли до золотої колекції українського року і стали по-справжньому улюбленими для величезної аудиторії.

Концертно-продюсерська компанія, яка співпрацювала з групою «Скрябін» в 2012-2015 роках і, так склалося, що проводила передостанній в житті Кузьми концерт, з особливим почуттям запрошує всіх жителів та гостей Запоріжжя 4 жовтня ДК «Дніпроспецсталь» на великий концерт, присвячений дню народження Кузьми. У цей вечір ви почуєте все улюблені пісні у виконанні гурту «Скрябін» і лідера групи «Юркеш» Юрка Юрченка. У супроводі симфонічного оркестру!

Спеціальний відео і фоторяд на великому екрані, історії з життя і про життя нашого улюбленого Кузьми.

Організатор концерту – концертно-продюсерська компанія Magicbox.

Вартість квитків – 190-590 гривень. Придбати квитки можна за посиланням.

Читайте также:  Запорожцы услышат хиты группы «Ария» с симфоническим оркестром

1

ЦэЕуропа2019-09-17 21:47:17
Надеюсь, песня "Кинули" тоже прозвучит?