USD: EUR:
... в Запорожье
Пошкоджені будинки, школа та ангари: окупанти продовжують обстрілювати мирні населені пункти Запорізької області, – ФОТО

Пошкоджені будинки, школа та ангари: окупанти продовжують обстрілювати мирні населені пункти Запорізької області, – ФОТО

Ворожі війська продовжують цілеспрямовано обстрілювати мирне населення Запорізької області, руйнуючи будинки та інфраструктуру. Минулої доби ворог вчергове завдав ударів по Пологівському та Запорізькому районах.

Про це повідомляє обласне управління Нацполіції.

Зафіксовані десять зруйнованих житлових будинків мешканців Оріхова, сіл Успенівка та Преображенка Пологівського району. В житлових помешканнях пошкоджене майно, зруйновані дахи, вибиті вікна. Уламками ракет посікло дворову територію, паркани, господарчі будівлі, гаражі та припарковані авто.

В Оріхові ворожа ракета впала неподалік однієї з місцевих шкіл. В результаті навчальний заклад зазнав пошкоджень у вигляді вибитих вікон, посічених стін та зруйнованої покрівлі.

Також минулої доби окупанти поцілили по одному з товариств із вирощування зернових культур у Запорізькому районі. Внаслідок атаки на об’єкті пошкоджені ангари.

Нічний ракетний обстріл Запоріжжя: є загибла та постраждалі


Читайте також:

Армія рф намагалась вести штурмові дії на Запоріжжі

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0