USD: EUR:
... в Запорожье
Окупанти владу ділили: стала відома причина та організатори вибуху у Мелітополі, - ВІДЕО

Окупанти владу ділили: стала відома причина та організатори вибуху у Мелітополі, - ВІДЕО

За інформацією місцевих ЗМІ, вибух, ймовірно, є наслідком “розбірок” двох угруповань російських окупантів.

Про це повідомляє РІА-Мелітополь.

За вибух у Мелітополі відповідальна ФСБ росії, яка, як пишуть журналісти, “вирішив підсунути велику “свиню” майору Олексію Селіванову”. Останній, зазначають журналісти, так званий начальник фейкового “управління МВС Запорізької області” і мав забезпечити лад на день росії.

Повідомляється, що вибух стався під будівлею так званого силовика Селіванова на вулиці Героїв України, 38. Там розмістилося так зване МВС.

Внаслідок вибуху постраждали чотири особи, серед яких – двоє російських військових. Також серед постраждалих мирна дівчина отримала черепномозкову травму, але зараз із нею все добре.

Мелітопольські ЗМІ інформують, що пропагандисти з росії через півгодини після вибуху повідомили про те, що у смітнику було закладено вибухівку потужністю 700 – 800 грамів тротилу.

Нагадаємо, 12 червня, коли у Мелітополі «відзначали» день Росії прогримів вибух біля будівлі управління поліції. Окупанти традиційно назвали пригоду «терактом українських бойовиків». При цьому українська влада попереджала, що під час масових заходів до дня російської федерації в окупованих містах Запорізької області рашисти можуть готувати провокації для дискредитації України і просили місцевих жителів утриматися від відвідування заходів.

Читайте також:

Склад боєприпасів, броньовики, міномети, “Град”, автотехніка, десятки поранених та вбитих: втрати окупантів у Запорізькій області за 12 червня

На Запорізькому напрямку армія рф обстрілює позиції ЗСУ: яка зараз ситуація на фронті

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0