USD: EUR:
... в Запорожье
Окупанти посилюють угруповання військ у Пологівському та Василівському районах: яка зараз ситуація на фронті

Окупанти посилюють угруповання військ у Пологівському та Василівському районах: яка зараз ситуація на фронті

Найімовірніше, рашисти готуються до відновлення наступальних дій у напрямі Василівка – Кам’янське, а також у напрямку Оріхова та Гуляйполя.

Про це повідомляє прес-служба ЗОВА та Сили оборони Запорізького краю.

Станом на вечір 25 травня, на Запорізькому напрямку відзначається збільшення противником присутності особового складу, озброєння та військової техніки в районі Кирилівки та Мелітополя, разом із цим продовжуються заходи щодо перегрупування військ. Окупанти намагаються посилити угруповання військ на тимчасово зайнятих територіях області, можливо для відновлення активних бойових дій. Підрозділи Сил оборони контролюють ситуацію, знають про можливі ворожі дії та будь-якої миті готові дати відсіч ворогові.

Крім того, російські терористичні війська намагаються закріплюватися на досягнутих рубежах та ведуть позиційну оборону.

Противник продовжує проводити обстріл позицій наших військ по всій лінії зіткнення, вів повітряну розвідку. Українські захисники відповіли вогневими ударами.

Основні сили та засоби загарбники продовжують зосереджувати в районах Оріхова, Гуляйполя та Великої Новосілки Донецької області, спостерігається нарощування сил та засобів у Василівці.

Нагадаємо, 25 травня, о 05:13 російські війська завдали ракетного удару Запоріжжю. Три ракети атакували два райони міста – били по цивільних об’єктах Шевченківського району та торгового центру в Олександрівському районі.

Наразі відомо, що пошкоджено понад 60 житлових будинків. Внаслідок удару одна жінка загинула і ще чотири особи отримали поранення.

Читайте також:

Від будинків залишилися лише стіни: відео наслідків ракетного обстрілу приватного сектору Запоріжжя

Оріхів перебуває під щоденним обстрілом: у місті зруйнували історичну будівлю, гімназію та сотні будинків, – ФОТО, ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0