USD: EUR:
... в Запорожье
Окупанти тоннами вивозять зерно та мінеральні добрива з елеватора у Запорізькій області

Окупанти тоннами вивозять зерно та мінеральні добрива з елеватора у Запорізькій області

Російські мародери вивозять вкрадену продукцію з елеваторів Групи компаній «Прометей», які розташовані на тимчасово захопленій території Запорізької та Миколаївської областей.

Про це повідомляє прес-служба компанії “Прометей” у соцмережі.

Зокрема, йдеться про викрадення зернових, олійних, а також мінеральних добрив із «Пологівського» та «Снігурівського» елеваторів.

Як уточнили в компанії, із території зерносховища «Пологи» загарбники незаконно вивезли понад 100 тонн мінеральних добрив, які призначалися для реалізації фермерам у рамках програм підтримки сільгоспвиробників – партнерів ДК «Прометей».

Крім того, відомо про понівечені приміщення, оргтехніку, охоронну систему, а також про пошкоджену інфраструктуру окремих підрозділів елеватора.

Раніше ми повідомляли, що у Мелітополі російські військові дозволяють фермерам працювати лише за своєю схемою, згідно з якою виробнику обіцяно лише 30% зібраного врожаю, а решту вони заберуть собі.

Читайте також:

Жителям Розівської громади окупанти пропонують їхати до Маріуполя розбирати завали

Окупанти обстріляли житлові будинки у трьох населених пунктах Запорізької області: троє людей загинуло та 11 поранено, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

5

Чорнобаївка2022-05-12 19:35:10
Собаки такое дерьмо даже есть не будет. Зато пидорасия будет в полной мировой изоляции. Как там экономика ниже плинтуса рухнула.
Ирма Грезе2022-05-12 19:23:49
Бейте Рашистов,бейте,выпускайте им кишки наружу,режьте их,стреляйте,отрезайте головы,выжигайте зризуб на лбу,пытайте их,кидайте на расстерзание собакам,русские не нация,это ничтожные существа которых истребить нужно со всего мира!
Вирус2022-05-12 18:52:02
Всё будет Украиной ? ? ? То есть Украина замахнулась на мировое господство ? ? ? Все страны будут поглощены Украиной ? ? ? Вот это да-а-а ! Похоже, украинское народное блюдо не борщ, а уха ! Уху ели в офисе преЗЕдента, придумывая лозунг о мировом господстве Украины !
Чорнобаївка2022-05-12 17:39:43
Твой дед в гробу переворачивается от внуков- уродов. Репарации рашисты будут платить. Так, что ваши дети и внуки будут в долгах как в шелках. Все будет Украина.
Игорь2022-05-12 17:02:48
Да, вывозить из воюющей страны зерно, из страны, где не идёт посевная, это гарантированный голод и отсутствие перспективы уже на ближайшие месяцы.