USD: EUR:
... в Запорожье
Окупанти підігнали до в'їзду в Енергодар «Піон» з українським прапором для чергової провокації, - ФОТО

Окупанти підігнали до в'їзду в Енергодар «Піон» з українським прапором для чергової провокації, - ФОТО

Рашисти обстрілюють ЗАЕС із села Водяне та вже готуються до чергової провокації, але незважаючи на те, що вони встановили наш прапор, на САУ білою фарбою завдано букву “Z”.

Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України.

Росіяни активно створюють «картинку» для пропаганди. З цією метою на станцію нещодавно завезли два автобуси «масовки», які мають виконувати роль «місцевих мешканців та персоналу». Справжні місцеві жителі та персонал відмовляються брати участь у подібних постановках.

До стели “Енергодар” на в’їзді до міста рашисти підігнали самохідну артилерійську установку “Піон” з нанесеною білою фарбою буквою “Z”. На САУ піднято синьо-жовтий український прапор. Очевидно, вона використовуватиметься для чергових провокацій з метою звинувачення ЗСУ.

Нагадаємо, 6 серпня, російські окупанти в черговий раз здійснили ракетні обстріли майданчика Запорізької атомної електростанції та міста Енергодар. Рашисти влучили по майданчику ЗАЕС безпосередньо поруч зі станційним сухим сховищем відпрацьованого ядерного палива.  

11 серпня, російські військові вкотре обстріляли ЗАЕС. Зафіксовано п’ять «прильотів» у районі комендатури станції – поряд із ділянкою зварювання та сховищем джерел випромінювання. Ще п’ять «прильотів» сталися в районі пожежної частини, що розташована неподалік ЗАЕС. Внаслідок обстрілу на станції не вдалося вчасно провести «перезмінку».

Читайте також:

Попри юний вік: Зеленський нагородив двох запорізьких хлопчиків, які допомагають ЗСУ, – ФОТО, ВІДЕО

На Запорізькій АЕС найвищий рівень загрози, МВС готується до всіх сценаріїв та евакуації людей

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0