USD: EUR:
... в Запорожье
Окупанти анонсували поквартирні рейди у Запорізькій області

Окупанти анонсували поквартирні рейди у Запорізькій області

Окупаційна влада продовжує шукати порожні квартири на тимчасово окупованих територіях. Тепер ворог вигадав новий спосіб виявити «безхазяйне майно» та знайти партизанів.

Про це повідомляють у Центрі національного спротиву.

Окупаційна адміністрація Бердянська анонсувала рейди в місті, щоб перевірити наявність споживачів житлово-комунальних послуг у приміщеннях. У такий спосіб загарбники вираховуватимуть квартири мирних жителів, які через російську окупацію вимушено виїхали з міста. Надалі так звані безхазяйні квартири окупанти «конфіскують».

У ході рейдів ворог перевірятиме й оселі людей, шукатиме партизанів. В окупованому курортному місті загарбники заборонили мешканцям приймати туристів, якщо будівлі не мають відповідного призначення.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький» в Енергодарі російські окупанти вибірково проводять обшуки квартир. У такий спосіб вони шукають «диверсантів». У квартирах перевіряють гаджети та шукають «екстремістську» літературу.

Дві військові бази облаштували окупанти у Запорізькій області.


Читайте також:

Затримував патріотів та агітував співпрацювати з ворогом: винесено вирок голові «народної міліції» із Запорізької області.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0