USD: EUR:
... в Запорожье
Оформлення субсидій запоріжцям: хто залишиться без виплат

Оформлення субсидій запоріжцям: хто залишиться без виплат

На сьогоднішній день субсидія виплачується готівкою через банки або «Укрпоштою».

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

Перед стартом опалювального сезону запорожці почали активніше звертатися за субсидіями. Наприклад, в Дніпровському районі налічується понад 8,5 тисячі одержувачів субсидії. Щодня до управління соціального захисту населення Дніпровського району за субсидіями звертається від 50 до 100 чоловік.

– Подати документи на субсидію має право кожен. Призначається вона жодного з зареєстрованих членів домогосподарства. Субсидія не буде надаватися, якщо в сім’ї є два житлових приміщення, два транспортних засоби, з дати випуску яких не минуло ще 15 років, машина до 5 років. Субсидія не призначається, якщо є заборгованість по оплаті житлово-комунальних послуг або аліментів більше трьох місяців і загальна сума якої перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 гривень). Не мають права на субсидію також сім’ї, в складі яких є особи, які не працюють, не отримують допомогу по безробіттю, або не платять єдині соціальні внески, – розповіла заступник начальника управління соціального захисту населення по Дніпровському району Олена Баштовая.

Субсідіантам, в сім’ї яких не відбулося ніяких змін, зокрема складу сім’ї, документів, переліку житлово-комунальних послуг, не було здійснено покупок на суму понад 50 тисяч гривень, не з’явилися депозитні рахунки, до кінця жовтня субсидія буде розрахована в автоматичному режимі.

Нагадаємо, в Запоріжжі заплановано масштабне відключення холодної води в двох районах міста. У зв’язку з плановими ремонтними роботами 7 жовтня з 09:00 до 03:00 8 жовтня без холодної води залишаться не тільки квартири, але навчальні заклади та медичні заклади. Список адрес можна подивитися тут.

Читайте також:                                                            

Загибель 8-річної дитини: в Запоріжжі вчергове перенесли слухання справи директора “Дубовки”

На Запоріжжі судитимуть диспетчера ЗАЕС за смерть електромонтера

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0