USD: EUR:
... в Запорожье
Черга в київський крематорій з катафалків становить близько двох годин, - нардепів закликають вакцинуватися

Черга в київський крематорій з катафалків становить близько двох годин, - нардепів закликають вакцинуватися

Голова парламентського комітету з питань здоров’я нації нардеп Михайло Радуцький закликав нардепів і працівників Верховної Ради активніше вакцинуватися, показуючи приклад для наслідування.

Про це Радуцький заявив з трибуни ВР на засіданні 20 жовтня.

Нардеп нагадав, що Україна в останні дні перебуває в невтішному “топі” країн, які лідирують за кількістю померлих від коронавируса. За останню добу в Україні також зафіксовано понад 18 тисяч хворих ковідом. Він вказав, що вимагати від людей виконувати карантинні обмеження і вакцинуватися, можна, якщо не подавати позитивний приклад самим.

“80% Верховної Ради не розуміють, що масковий режим – це обов’язково для виконання. Чи не більшість, але дуже велика кількість депутатів, працівників апарату Верховної Ради, секретаріатів комітетів вакциновані по сьогоднішній день, не маючи для цього протипоказань … Ще раз дуже прошу керівництво … По-перше дати доручення апарату Верховної Ради знову організувати щеплення для бажаючих в приміщеннях Верховної Ради (для працівників апарату, депутатів і працівників секретаріату Верховної Ради), друге – більш ретельно вимагати виконання карантинних обмежень, що стосуються носіння масок в закритих приміщеннях Верховної Ради.

Україна сьогодні є другою країною, на жаль, зверху по кількості померлих … Черга в київський крематорій з катафалків становить близько двох годин “, – резюмував Радуцький.

Нагадуємо, що вакцинація є найбільш ефективним заходом профілактики від COVID-19. Щеплення від коронавірусу практично виключає можливість важкого перебігу хвороби. У Запорізькій області жоден вакцинований пацієнт не потрапив до реанімації з COVID-19.

Читайте також:

У Запоріжжі пільговий проїзд для пенсіонерів буде доступним тільки в певні години

У Запоріжжі п’яний водій зніс електроопору і дорожню огорожу, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0