USD: EUR:
... в Запорожье
Нові автобусні маршрути та запоріжці у ТОПі вчителів: головні новини вівторка у Запоріжжі

Нові автобусні маршрути та запоріжці у ТОПі вчителів: головні новини вівторка у Запоріжжі

«Перший Запорізький» підготував огляд найголовніших новин вівторка, 20 серпня

У вересні в Запоріжжі запрацює новий автобусний маршрут №86. На новому напрямку будуть працювати 5 автобусів місткістю до 80 пасажирів. В даний момент проводиться конкурс на обслуговування напрямку. Запуск цього автобусного маршруту, на якому люди зможуть дістатися з Заводського району до «Запоріжсталі» і назад, пов’язаний з відкриттям нової дороги на «Північному шосе».

В місті Токмак вчора, 19 серпня, майже вщент згорів колишній завод Фукса і Кляйнера. Два рази вчора вогонь охоплював давню споруду: вперше – в обід, а вдруге – близько 18:00. Вогонь охопив площу в 150 кв/м. За інформацією рятувальників, повідомлення про пожежу надійшло близько 18:00. До другої години ночі пожежники проводили розбір та полив конструкцій аби уникнути повторного виникнення пожежі.

19 серпня, патрульні поліцейські зупинили автомобіль Mitsubishi Colt за перевищення швидкості руху. Але водій вирішив втекти від правоохоронців. Як повідомили в управлінні Патрульній поліції, водія вдалося затримати – для цього довелося заблокувати його автомобіль, оскільки на сигнали зупинитися порушник не реагував. Повідомляється, що ще під час першої бесіди, патрульні помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння.

У Запоріжжі замість тролейбусів по греблі Дніпрогесу будуть працювати№3-А та №8-А. Таке рішення прийняли у зв’язку з ремонтом на греблі «Дніпрогес». На сайті підприємства «Запоріжелектротранс» можна побачити розклад руху як звичайних автобусів, так і автобусів маршрутів №3-А та №8-А.

19 серпня в одному з сіл Запорізького району між двома знайомими чоловіками сталася бійка, під час якої обидва отримали серйозні травми. Від отриманих травм обидва чоловіки пізніше померли, їх тіла було знайдено рано вранці. Обидва учасники бійки раніше судимі. За попередньою інформацією, конфлікт стався під час розпиття алкогольних напоїв.

Престижна премія Global Teacher Prize Ukraine 2019 оголосила імена найкращих учителів України. Цього року премія нарахувала 2939 заявок. Із числа претендентв із Запорізької області в ТОП-50 кращих учителів України ввійшло троє педагогів: вчитель англійської мови Запорізької спеціалізованої школи-інтернату ІІ-ІІІ ступенів «Січовий колегіум» Наталія Гутарук, вчитель англійської мови, української мови і літератури Мелітопольської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №23 Наталя Кідалова та вчитель англійської мови Розівської ЗОШ № 1Ірина Петренко.

Читайте також: Виступ українського льотчика на Су-27 на авіашоу у Польщі визнали найкращим

0