USD: EUR:
... в Запорожье
Нові подробиці: 18-річну пологівчанку, яку шукали всією країною, не тримали у рабстві

Нові подробиці: 18-річну пологівчанку, яку шукали всією країною, не тримали у рабстві

Минулого тижня поліція офіційно прокоментувала ситуацію, яка склалася навколо молодої дівчини з Пологівського району, яку наче тримали у трудовому рабстві.

Раніше “Перший запорізький” писав, що дівчина, яка зникла ще у квітні, знайшлася. Родичам вона розповіла історію, що її зґвалтували, забрали документи, підстригли та перефарбували волосся та змусили працювати у переході. Поліція ж розповідає свою версію, пише Сегодня.

“Інформація про знущання над 18-річною мешканкою Запорізької області не відповідає дійсності. В Ірпінський відділ поліції дівчина звернулася з метою інформування про своє місцезнаходження і щоб повернути особисті речі за вказаною адресою. Також поліцейським вона зізналася, що жила з сімейною парою з доброї волі. Дівчина втекла з дому до чоловіка, з яким познайомилася на сайті знайомств, так як прагнула до дорослого життя і незалежності від батьків. Дорогою вона викинула мобільний телефон, для того щоб не виходити на зв’язок з родичами. Однак за місцем проживання мала вільний доступ в інтернет і соцмережі”, – повідомили в ГУ НП Київської області.

Поліцейські опитали пару, у якій жила дівчина. Вони надали свідчення і підтвердили, що ніякого фізичного або психологічного насильства по відношенню до неї не скоювали. Заяв про зґвалтування, побиття, знущання або інші правопорушення дівчина в поліцію Ірпеня не подавала.

Читайте також: Між Запорізькою та Дніпропетровською областями запустили пасажирський катер: ціни та розклад

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0