USD: EUR:
... в Запорожье
Нова електричка на Бабурку та смертельна ДТП: головні новини четверга у Запоріжжі

Нова електричка на Бабурку та смертельна ДТП: головні новини четверга у Запоріжжі

«Перший Запорізький» підготував огляд головних новин четверга, 29 серпня

Ремонт зливової каналізації на проспекті Металургів планують завершити до 10 жовтня. Наразі на перехресті проспекту Соборного та проспекту Металургів дорогу перекрито, ремонт почався 13 серпня. Загалом роботи виконуються на ділянці довжиною 129 метрів. Укладуть майже 80 метрів труб зливової каналізації, облаштують додаткові колодязі. Буде укладено 680 квадратних метрів тротуару, понад 120 квадратних метрів асфальту. Договірна вартість робіт на сьогодні складає трохи більше 7 мільйонів гривень.

У Запоріжжі організують додатковий рейс електрички до Хортицького району. Вранці курсує 4 рейси з Хортицького району в центр міста. А у вечірній час з 3 вересня буде організовано додатковий рейс, який курсуватиме щоденно о 19:06 з залізничного вокзалу «Запоріжжя-2» у напрямку Хортицького району. Крім того, у місті збільшать кількість автобусів на маршрутах №29, 39, 72.

В Мелітопольскому районі розташовується найбільша страусина ферма в Україні. Втім, там живуть не тільки страуси – в стаді камерунських овечок поповнення. Відео з маленькою овечкою поділилися у соціальній мережі Instаgram. Маленьке дитинча ще невпевненно стоїть на копитцях серед своїх родичів. Восени вівця обросте підшерстям, яке зійде з нього після зими – це особливість породи.

28 серпня на площі Маяковського провели велике свято «Вітаємо, школа», присвячене Дню знань. Для дітей працівників запорізьких підприємств Метінвесту організували анімаційну програму, майстер-класи, безкоштовне морозиво та концерт, а також – зробили приємні подарунки. В рамках програми «Перший раз у перший клас» набори канцелярії отримали понад 5000 дітей шкільного віку співробітників запорізьких підприємств Метінвесту – комбінату «Запоріжсталь», заводів «Запоріжкокс», «Запоріжвогнетрив» і Запорізького ливарно-механічного заводу.

У Запоріжжі сталася смертельна ДТП. На Донецькому шосе в Шевченківському районі навпроти заїзду на нафтобазу зіткнулися дві «Газелі». В результаті, загинув 52-річний водій одного з авто. Водій і пасажир іншої вантажівки не постраждали.

Читайте також: В Запоріжжі проведуть традиційний фестиваль консервації

0