USD: EUR:
... в Запорожье
Нова шахрайська схема загрожує працівникам сільськогосподарських підприємств в Запорізькій області

Нова шахрайська схема загрожує працівникам сільськогосподарських підприємств в Запорізькій області

Запорізька поліція попереджає працівників сільськогосподарських підприємств про нову шахрайську схему. Вже постраждали 5 людей. Загальна сума збитків агрогосподарств – близько 970 тисяч гривень.

За інформацією Нацполіції області, шахраї представляються співробітниками торгової організації з продажу мінеральних добрив. Після усної домовленості про поставку товару – вони зникають разом із коштами.

Відомо, що 15 вересня до поліції звернувся 64-річний мешканець Пологівського району та розповів, що став жертвою шахраїв. До нього, як до керівника фермерського господарства зателефонував чоловік, назвався представником організації з продажу мінеральних добрив. 64-річний чоловік довірився невідомим та домовився придбати продукції на 95 тисяч гривень. Пізніше фермерське господарство перерахувало кошти, але товар так і не отримали. Спочатку «представник» постачальника виходив на зв’язок із різноманітними обіцянками та вибаченнями, а потім вимкнув телефон і зник.

Наразі поліція зазначила, що від дій цих “співробітників” торгової організації постраждали 5 людей.  На “гачок” шахраїв потрапили також керівники сільгосппідприємств міста Токмак, смт Більмак та смт Веселе.

Запорізька поліція звертається до підприємців, представників агрогосподарств, фермерів з проханням негайно звертатись до територіальних підрозділів поліції,  якщо до них надходять подібні пропозиції від сумнівних торгуючих організацій.


Читайте також:

В Запоріжжі проводять заміну мереж тепло- та водопостачання на водопроводі, який обслуговує майже 70 тисяч городян

У Запорізькій області 12-річна дівчинка стрибнула з четвертого поверху недобудови: в поліції прокоментували

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0