USD: EUR:
... в Запорожье
Вночі в Запоріжжі на таксиста напали з ножем  та викрали машину, - ФОТО

Вночі в Запоріжжі на таксиста напали з ножем та викрали машину, - ФОТО

Злочин стався у ніч на 9 грудня у Дніпровському районі міста.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

 Водій автомобіля “Volkswagen Passat” 1997 року народження, який надавав послуги таксиста, вночі підвозив хлопця. Близько 2-ї години ночі, біля супермаркету по вулиці Щасливій, пасажир не захотів платити таксисту за поїздку, і накинувся на водія, завдавши йому тілесних ушкоджень у вигляді різаних ран плеча та обличчя.

На щастя, потерпілий встиг швидко вистрибнути з машини. Зловмисник сів за кермо його авто та поїхав. Таксист відразу звернувся до поліції, і правоохоронці оголосили спецоперацію із затримання злочинця.

Через годину поліцейські виявили викрадене авто неподалік села Володимирське. Воно було в кюветі зі спущеним колесом, а зловмисника на місці не було. Через кілька годин правоохоронці виявили особу викрадача та затримали його. Ним виявився 24-річний раніше засуджений мешканець Кривого Рогу.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальну справу. Найближчим часом зловмиснику повідомлять про підозру і оберуть запобіжний захід.

Нагадаємо, у Шевченківському районі чотири дівчини віком від 15 до 16 років побили на спортмайданчику школи однолітків 16, 13 та 14 років. Найактивнішу учасницю бійки суд відправив на два місяці до СІЗО. Щодо ще двох підозрюваних застосовані запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту.

Читайте також:

Від удару в іномарці зірвало дах: у серйозній ДТП у Запорізькій області загинув молодий хлопець, – ФОТО

У запорізькій колонії кримінальний авторитет став «смотрящим» та розподіляв «общак», – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0