USD: EUR:
... в Запорожье
Негігієнічний ярмарок біля запорізького цирку перенесуть на Критий ринок

Негігієнічний ярмарок біля запорізького цирку перенесуть на Критий ринок

Міська влада прийняла рішення перенести стихійну торгівлю, яка заважає багатьом містянам, на територію Критого ринку.

Про це стало відомо з публікації на сайті міської ради.

“Окрім відсутності необхідності такого ринку, є інші проблеми. Продавці не дотримуються умов реалізації продуктів – їх не перевіряє на безпечність Держпродспоживслужба, а мешканці скаржаться на бруд, сміття, діти не можуть нормально відвідати цирк та Театр юного глядача у вихідні. Тому на сьогоднішній день ми відпрацьовуємо питання переводу ярмарку на вільні місця на Критому ринку. Він знаходиться поряд, там є необхідні умови для реалізації сільгосппродукції – є торгівельні майданчики,санітарний контроль продукції”, – розповів радник міського голови Валерій Еделєв.

Еделєв також повідомив, що наразі на міських ринках залишаються вільними близько 10 тисяч місць. В суботу та неділю підприємцям з області на Критому ринку пропонуватимуть знижки на оплату торгівельних місць.

Також по периметру площі перед цирком буде встановлено відеоспостереження, знаки заборони в’їзду, по всій площі встановлять попереджувальні плакати з інформацією про адміністративну відповідальність за незаконну торгівлю. Також підприємців будуть постійно інформувати про порушення законодавства за продаж продуктів у невідповідних місцях, наступний крок – вручення протоколів про адміністративне порушення.

Читайте також: Водна поліція спіймала браконьєрів в Запорізькій області: в сіті порушників потрапило більше 200 рибин

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

3

Пенсионер2019-11-12 21:53:22
Денежные мешки опять победили бедных пенсионеров, которые теперь у них вынуждены будут покупать продукты втридорога. Или подохнуть.
Гість2019-11-12 14:47:16
Усе правильно, давно треба було прибрати це неподобство. Так само треба заборонити продаж поза Критим ринком риби, гнилих дешевих овочів та фруктів на стометрівці вул.Сталеварів. А на Анголенко прибрати торгівлю з асфальту, розширити проходи. Вулиця Анголенко своєю невпорядкованістю псує образ міста. А підземні переходи через проспект Соборний які брудні й вонючі! Жах!
ПОП2019-11-12 14:41:19
Эту Ярмарку по выходным проводила сама Мэрия.А теперь она не нужна!Ещо Син это начинал!Кому она мешает?Её делали для пенсионеров!