USD: EUR:
... в Запорожье
Не зізнався і нікого не здав: у Пологах рашисти катували, а потім розстріляли залізничника

Не зізнався і нікого не здав: у Пологах рашисти катували, а потім розстріляли залізничника

У сміливого та відважного Романа Семененка залишилися дружина та 13-річна донька Поліна.

Про це повідомляє прес-служба “Укрзахлизниці”.

Роман Семененко працював машиністом тепловоза Пологівської локомотивної депо регіональної філії «Придніпровська залізниця. Він із залізничної династії, продовжив справу батька та старшого брата.

Коли Пологи окупували російські загарбники, залізничник відправив сім’ю до безпечного місця, а сам приєднався до місцевого руху опору. Його учасники дієво дошкуляли ворога.

За інформацією одного із побратимів, окупанти вистежили Романа та заарештували. Намагалися та допитували, вимагаючи розкрити інформацію про зберігання зброї та місцезнаходження старшого брата, який разом з іншими місцевими жителями протидіяли ворогам у Запорізькій області. Роман не зізнався та нікого не здав. 4 травня його розстріляли…

Раніше повідомляли, що підрозділи окупаційних військ накопичилися на одному з місцевих підприємств міста Пологи. За допомогою безпілотників наші захисники скоригували удари артилерії по складу боєприпасів та ворожої техніки. Усю ніч місцеві жителі бачили, як детонували ворожі снаряди, що знаходилися на цій базі. В результаті вороже угруповання було повністю знищено.

Читайте також:

У Запорізькій області рашисти обстріляли Гуляйполе: поранили 10-річну дівчинку та зруйнували будинки

Під Запоріжжям російські окупанти знову обстріляли Степногірськ: розбили дитячий садок та будинки, поранили людину, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0