USD: EUR:
... в Запорожье
Найбільша проблема Запоріжжя – недобудовані мости: результати соцопитування

Найбільша проблема Запоріжжя – недобудовані мости: результати соцопитування

Жителі Запоріжжя вважають найважливішою і актуальною проблемою міста – проблему будівництва мостів через Дніпро.

Про це стало відомо під час презентації результатів соціологічного проекту «Формуємо бюджет разом», який в жовтні проводив Інститут соціологічних досліджень і громадських ініціатив.

На питання «Яких інфраструктурних об’єктів, в першу чергу, не вистачає Запоріжжю» більшість респондентів (27,2%) відповіли, що місту необхідні мости через Дніпро.

Також мости, як першочергову проблему, згадували, відповідаючи на питання «Яка з нинішніх міських проблем зараз є найбільшою і потребує першочергового вирішення?». 45,8% опитаних зазначили, що існує проблема благоустрою міста. На першому місці проблем, які перераховували учасники опитування, було питання будівництва мостів.

Результати також розділили з урахуванням проблематики кожного з районів. Проблема зведення мостів через Дніпро і постійні затори через це, не складно здогадатися, опинилися у топі найбільш болючих проблем для опитаних жителів Хортицького району.

Нагадаємо, під час свого візиту в Запоріжжя прем’єр-міністр України Олексій Гончарук розповів, що за внесеними змінами до бюджету-2019 на будівництво запорізьких мостів виділили 750 мільйонів гривень. Крім того він заявляв, що в держбюджеті на 2020 рік окремим рядком має бути закладено ще 500 мільйонів гривень, а також гроші з Дорожнього фонду.


Читайте також: У Запоріжжі на Малому демонтували незаконний кіоск, – ФОТО

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

2

Гриша - дуре Наташке2020-11-20 19:58:33
ну так живи дальше в совке раз так нравится или уезжай на россию
Андрей2019-12-02 14:00:02
ватность и рабский склад ума проблемв пгт. Зп. А ну на завод рабі мічать за копья