USD: EUR:
... в Запорожье
Нацкомісія знизила тарифи на виробництво тепла для Запоріжжя

Нацкомісія знизила тарифи на виробництво тепла для Запоріжжя

НКРЕКУ знизила тарифи для виробництва тепла на ТЕЦ у 22 містах України. Концерн “Міські теплові мережі” Запоріжжя в їхньому числі

Сьогодні, 17 березня, відбулося засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ). На комісії було прийнято рішення змінити тарифи на виробництво теплової енергії для ліцензіатів з виробництва теплової енергії на ТЕЦ. Про це повідомляє “РБК-Україна”.

Підставою для зміни тарифів стало здешевлення газу. У лютому “Нафтогаз України” продавав газ для ТЕЦ за ціною 3948,00 грн/тис. куб.м без ПДВ та без урахування тарифів на транспортування і розподіл природного газу. Але в тарифах на теплову енергію, що вступили в силу з 1 січня 2020 року, витрати на паливо розраховані з урахуванням ціни на природний газ на рівні 5500,00 грн за 1000 куб.м.

У зв’язку з цим регулятор знизив тарифи на виробництво тепла для потреб населення в більшості міст на 15-20%.

Серед 22 міст України — і Запоріжжя. НКРЕКУ знизила тарифи на виробництво тепла для 35 компаній, в тому числі й для Концерну “Міські теплові мережі”.


Читайте також:

Без паніки: на Запоріжжі знайшли спосіб самостійно робити маски, — ФОТО, ВІДЕО

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

2

горожанин2020-03-18 07:39:27
Это точно. Увидеть платежку за февраль и пожелать столько же гениталий тепловикам в одно место.
Абориген2020-03-17 21:40:57
А я все думаю, ну почему цена отопления в феврале удвоилась по сравнению с январем? В январе холоднее было. Оказывается - цены снизились!