USD: EUR:
... в Запорожье

"Наколи мені кольщик, куполи": запорізькі судді провели корпоратив під тюремний шансон, - ВІДЕО

До мережі потрапило відео, на якому служителі Феміди Шевченківського суду на своєму корпоративі співали у караоке російський шансон.

Відео у соцмережі опублікував юрист Михайло Жернаков.

Кадри, де судді співають тюремний шансон, потрапили до мережі – і відео миттєво стало вірусним.

На відео можна побачити, як один суддя співає пісню Михайла Круга “Кольщик”. За словами Жернакова, це заступник голови суду Павло Зарютін. Інші присутні танцювали під російський шансон.

Нагадаємо, у грудні у Шевченківському районі Запоріжжя чотири дівчини віком від 15 до 16 років побили на спортмайданчику школи однолітків 16, 13 та 14 років. 

Найактивнішу учасницю бійки суд відправив на два місяці до СІЗО. Щодо ще двох підозрюваних застосовані запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту.

Дівчинка, яку побив натовп підлітків у Запоріжжі, розповіла про свій стан.

Читайте також:

Стало відомо, коли в Запоріжжі збираються відкрити рух вантовим мостом

У поліції розповіли подробиці ДТП у Запорізькій області, в якій загинула дитина

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Анонист2022-01-13 15:18:50
Главное,что-бы правосудие вершил честно,а отдыхает пусть как хочет в рамках закона.А вдруг у него голос как раз хорош под эту песню.А вот если он взяточник,корупционер,тогда и песню эту ему припомнить можно,хотя уже не до этого будет.ДБР И ГБР пускай разбираються,сигнал получен.
Мудрый юрист2022-01-13 13:04:37
Шансон — собирательный термин, которым обозначают различные жанры популярной музыки: городской романс, военные, эмигрантские и некоторые эстрадные. А судьи тоже люди и не виноваты, что украинский шансон не популярен. Не будут же они корпоративить под "Вэрховына, маты моя".
Фемида2022-01-13 10:00:31
самый коррумпированный суд в городе, что же можно ожидать от этих вершителей правосудия, блатные в мантиях мурчащие от имени Украины!