USD: EUR:
... в Запорожье
Набережну не перекриватимуть: у Запоріжжі Покровський ярмарок проведуть у новому форматі

Набережну не перекриватимуть: у Запоріжжі Покровський ярмарок проведуть у новому форматі

У цьому році для проведення Покровського ярмарку не будуть перекривати Набережну магістраль.

Про це під час прес-конференції розповів заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

«У цьому році Запоріжжя проводить традиційне свято, але в новому форматі. На цих вихідних ми не будемо перекривати Набережну магістраль. Але це не означає, що свято стане менше. Ми використаємо локації, які раніше не використовували: пішохідну алею на Маяковського – від вулиці Перемоги до каскаду фонтанів «Веселка», паркувальний майданчик перед «Веселкою» і стадіон «Дніпроспецсталі».

«Перший Запорізький» раніше публікував програму Дня міста. Святкові заходи, присвячені до Дня міста, а також Покровський ярмарок пройдуть протягом двох днів – 12 та 13 жовтня. Відкриття свята відбудеться 12 жовтня в 10:00 на перетині вулиці Перемоги з проспектом Маяковського.

Весь час свята для городян працюватимуть такі локації, як: Площа Ярмаркова, Козацький ярмарок, Ярмарок Made in Ukraine, Книголісся, Пікнік на Райдузі і Виставка квітів.

Читайте також: У Запоріжжі на ще одному маршруті почне працювати транспорт великої місткості

2

Аксакал2019-10-09 20:28:18
Последнее время там все дороже, чем на базаре. Разве на скоморохов поглазеть.
Дормидонт Евлампиевич2019-10-09 13:11:04
Единственный праздник, когда не грех перекрыть Набережную, но "мудрое городское руководство" может это делать только для велосипедных, не понятно каких соревнований, на которых присутствует пару десятков человек. Надо ввести запрет на перекрытие Набережной для любых мероприятий.