USD: EUR:
... в Запорожье
На запорожском заводе «Искра» проведут внеплановую проверку: работники пожаловались народному депутату

На запорожском заводе «Искра» проведут внеплановую проверку: работники пожаловались народному депутату

На запорізькому заводі «Іскра» проведуть позапланову перевірку: працівники поскаржилися нардепу

Народний депутат Сергій Штепа (77-й мажоритарний округ Запоріжжя) проанонсував позапланову перевірку на оборонному заводі «Іскра».

Про це сам обранець повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі.

За словами депутата, нещодавно на науково-виробничому комплексі «Іскра» вже проводили перевірку. Приводом для перевірки стало його депутатське звернення після скарг працівників. Тоді перевірка не встановила порушень, хоча скарги не припинилися.

«Я отримав повторне звернення, в якому було зазначено, що перевірка проходила неналежним чином. Тому я, як народний депутат України, направив ще один депутатський запит на ім’я голови «Укроборонпрому» Айвараса Абромавичуса. У результаті концерн призначив повторну виїзну перевірку», – повідомив Штепа.

«Моя мета – з’ясувати: чи дійсно на заводі є проблеми, описані громадянами у зверненнях, або це перебільшення. Минулого разу надходила інформація, що деяких працівників заводу, бажаючих відкрито розповісти про існуючі загрози на підприємстві, попереджали про швидке звільнення, якщо вони скажуть щось «зайве». Невідомо, наскільки це відповідає дійсності, але можу запевнити: приховуючи реальний стан справ, ми ніколи не знайдемо істину. Всіх бажаючих долучитися до перевірки і розповісти про конкретні факти порушень на підприємстві прошу писати в особисті повідомлення», – розповів депутат.

Позапланова перевірка призначена на 24 лютого.


Читайте також:

В Запоріжжі відбудеться перше виїзне засідання Комітету цифрової трансформації

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь на «Перший Запорізький» в Instagram!

0