USD: EUR:
... в Запорожье
На Запорізькому напрямку рашисти не здійснюють масштабних наступальних дій, але посилили там своє угруповання

На Запорізькому напрямку рашисти не здійснюють масштабних наступальних дій, але посилили там своє угруповання

На Запорізькому напрямку російські війська наразі не здійснюють масштабних наступальних дій, однак посилили своє угруповання.

Про це в ефірі телемарафону заявив начальник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Євген Єрін.

На Запорізькому напрямку ворог продовжує здійснювати ракетні удари та артилерійські обстріли по населених пунктах та цивільній інфраструктурі. Крім того, у складі малих груп до десяти осіб окупанти безуспішно намагаються атакувати для покращення свого тактичного положення.

«Ми не виключаємо жодного варіанту розвитку подій, зокрема й спроби противника такими діями розосередити наші війська та підготуватись до більш потужного наступу. Відповідно й готуємось до цього, – зазначив полковник.

«На даний час якогось потужного скупчення і створення ударного угруповання ворога на Запорізькому напрямку не спостерігається. Але слід зазначити, що ворог посилив своє угруповання за рахунок механізованих, повітряно-десантних та інших підрозділів російської армії. У випадку перекидання додаткових сил і резервів він отримає можливість перейти до більш активних атакувальних дій», – сказав Єрін.

Нагадаємо, протягом 20-21 січня ворог безуспішно проводив наступальні дії на Запорізькому напрямку поблизу Малих Щербаків Василівського району.

Як уже писав «Перший Запорізький», у прес-центрі Сил оборони прокоментували спроби наступу ворожих військ у нашому регіоні. Військове командування не заперечує спроб ворога провести наступ малими групами на кількох ділянках. Але наголошує, що повідомлення про глобальний наступ – це перебільшення з боку ворога.

Сьогодні вночі рашисти двічі вдарили по енергетичному об’єкту у Запорізькому районі: три людини загинули, семеро поранених, – ФОТО


Читайте також:

Ракетний удар по Запоріжжю: рашисти вдарили по приватному сектору з авіації, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0