USD: EUR:
... в Запорожье
 На запорізькому курорті незаконно працювали троє іноземців-нелегалів

На запорізькому курорті незаконно працювали троє іноземців-нелегалів

Одного з них супроводили в аеропорт, а ще двоє повинні примусово повернутися в країни походження.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Запорізькій області.

У курортній Кирилівці під час перевірки поліцейські виявили нелегальних мігрантів, які без відповідних документів працювали на ринку на одного з підприємців. Ними виявилися громадяни Таджикистану, Азербайджану та Туркменістану, які повинні були покинути Україну, але так цього і не зробили.

Чоловіка родом з Таджикистану вирішили видворити за межі нашої країни з забороною на в’їзд до 2028 року. Другого іноземця суд зобов’язав самостійно покинути територію України до вересня 2021 року.

11 серпня 55-річного громадянина Таджикистану були відправлені в міжнародний аеропорт Бориспіль, де він покинув територію України.

Громадянина Азербайджану залучили до адмінвідповідальності і направили до відповідного органу обгрунтоване звернення на скасування дозволу на імміграцію.

Нагадаємо, будівництво на низовий частини балочного мосту між Хортицею та правим берегом Запоріжжя вже завершили на 80%. Триває армування плити проїжджої частини моста, після чого відбудеться бетонування. Завершення робіт на балочному мосту має відбутися в кінці жовтня. Рух транспорту планують відкрити до кінця року.

Читайте також:

У Запоріжжі на Хортиці з допомогою величезного крану встановили найвищий флагшток для державного прапору, – ФОТОРЕПОРТАЖ

У Запоріжжі на Хортиці до Дня незалежності будують новий стадіон, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Якут2021-08-13 13:35:08
Мне нравиться в заглавии "в страны происхождения". Прогресс однако. А вуйков когда?