USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжі підрядникам готові заплатити майже 360 мільйонів гривень за ремонти доріг

На Запоріжжі підрядникам готові заплатити майже 360 мільйонів гривень за ремонти доріг

У 2019 ДП «Місцеві дороги Запорізької області» оголосило 22 процедури закупівлі послуг з поточного середнього ремонту на суму 359,6 мільйонів гривень. На ці гроші планують відремонтувати близько 50 км доріг місцевого значення.

За інформацією Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації, наразі укладено чотири договори на суму в 125 мільйонів гривень. За ці кошти в Приморському районі відремонтують дорогу Болгарка – Новоолексіївка – Орловка – Ботиево протяжністю 1,7 км в районі села Вячеславка.

У Запорізькому районі турецькі підрядники вже закінчили ремонтувати ділянку траси Запоріжжя – Біленьке протяжністю 10,4 км в продовження робіт 2018 року. Залишилося виконати в рамках договору ремонт водовідвідної труби перед селом Канівське.

Також в цьому році продовжують ремонт розпочатий в 2018 році на дорозі Велика Білозерка – Верхній Рогачик протяжністю 0,5 км за договором на суму 2 мільйони гривень. Наразі влаштовано 2 тисячі м2 вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття.

Розпочато поточний середній ремонт в Приазовському районі на дорозі Строганівка – хлібоприймальний пункт на ділянці протяжністю 3,7 км на суму 30,7 мільйонів гривень. Виконано підготовчі роботи, облаштування узбіч і розпочато холодне фрезерування дорожнього покриття.

Крім цього, замінили асфальт за рахунок коштів на експлуатаційне утримання на загальній площі 180 173 м².

На дорогах області з початку року «залатали» ями на загальній площі 61497 м², ямковий ремонт асфальтобетонної сумішшю виконаний на загальній площі 34348 м². За минулий тиждень відремонтовано дорожнє покриття місцевої мережі на площі 8938 м².

На сьогоднішній момент тривають роботи з планування узбіч для забезпечення водовідводу з покриття дороги, покосу трав на узбіччях доріг механізованим і ручним способом.

0