USD: EUR:
... в Запорожье
На Запорізькому напрямку ворог готується до фронтальних боїв, створюючи лінію фронту з окопами

На Запорізькому напрямку ворог готується до фронтальних боїв, створюючи лінію фронту з окопами

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти посилюють угруповання військ для проведення наступу на лінії Пологи – Оріхів.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної військової адміністрації.

За останню добу на Запорізькому напрямі суттєвих змін не сталося. Російські військові створюють стаціонарні позиції – опорники – дедалі більше нагадує лінію фронту з окопами. Таким чином, ворог готується до фронтальних боїв.

Супротивник зосереджений на утриманні раніше зайнятих рубежів, веденні розвідки та поповненні запасів провізії та амуніції. Російські загарбники продовжують завдавати ракетних ударів по військових та цивільних об’єктах на всій території України.

Крім цього, загарбники вели обстріли позицій наших військ із застосуванням танка, реактивної системи залпового вогню, ствольної артилерії, мінометів та великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї за такими напрямками:

Ольгівське, Гуляйпільське, Кам’янське, Новоандріївка, Оріхів, Гуляйполе, Малинівка, Полтавка, Новоданилівка, Времівка, Червоне.

Раніше ми повідомляли, що в Запорізькій області окупанти заздрять, що в українців є «Байрактари», і з жахом чекають на нові поставки іноземної зброї ЗСУ. Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, які перехопила СБУ.

Читайте також:

Окупанти можуть відмовитися від спроб захопити Гуляйполе – аналітики Інституту дослідження війни

Наші захисники з «Азовсталі» завадили армії РФ швидко захопити Запоріжжя

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

4

НИ СЫ!2022-05-18 12:52:14
Минобороны опубликовало видео, запечатлевшее поражение американских гаубиц M777 и украинского артиллерийского расчета дроном-камикадзе "Куб". На кадрах, снятых с беспилотника, видно батарею из двух 155-миллиметровых гаубиц и расчеты, которые готовят орудия к бою. В этот момент "Куб" пикирует и взрывается между двух гаубиц. На видео заметен разлет осколков, которые поражают личный состав и орудия. Как заявил официальный представитель Минобороны Игорь Конашенков, российские войска нанесли удар по американским гаубицам в районе села Подгорное
Хохол2022-05-18 11:07:00
А нанотараканы какого калибра,думаю как раз в очко русни залезит.Смерть великой Пидороссии.
Ништяки от пиндосов2022-05-18 10:28:46
Иди встречай уже подвезли вонючих скунсов и нанотараканов
Хохол2022-05-18 10:13:13
Пора уже пускать в ход боевых уток,самонаводящихся ежиков,детонирующих мышей,произведенных в лабораториях НАТО,пуская орки бояться посрать заходить в зеленку,знают что им там пиздец.