USD: EUR:
... в Запорожье
На Запорізькому напрямку штурмовики збили ворожий розпіарений дрон-камікадзе, - ФОТО

На Запорізькому напрямку штурмовики збили ворожий розпіарений дрон-камікадзе, - ФОТО

Вперше безпілотник представили у росії у 2019 році, і заявляли, що йому немає рівних, але українські воїни впораються з будь-якою ворожою технікою.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Воїни 128-ї окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади Збройних сил України, що дислокуються на Запорізькому напрямку, збили високоточний безпілотний літальний апарат «Куб-БЛА» окупаційних військ російської федерації.

Апарат розроблений концерном “Калашников” та вперше представлений у 2019 році. Він може зависати в повітрі та атакувати мету вертикальним пікіруванням», – йдеться у повідомленні.

Як стверджують у Генштабі, «Куб» ще називають дроном-камікадзе, після запуску він не повертається до оператора, а вражає ціль або пікіруванням, або опускається на парашуті, чекає на потрібний момент і вибухає.

Раніше ми повідомляли, що у Запорізькій області солдат-строковик Національної гвардії з допомогою переносного зенітно-ракетного комплексу «Ігла» збив уже третій за місяць російський штурмовик СУ-25 «Грач». Перший російський літак у Запорізькій області цей солдат-строковик збив на початку травня. 23 травня захисник збив другий штурмовик. Третій бойовий літак Су-25 захисник «приземлив» 29 травня.

Читайте також:

Готуються до референдуму: у Мелітополі окупанти проводять СМС-опитування городян

Зруйновані будинки, постраждалі місцеві жителі: рашисти продовжують обстрілювати населені пункти Запорізької області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0