USD: EUR:
... в Запорожье
На Запорізькому напрямку армія рф обстрілює позиції ЗСУ: яка зараз ситуація на фронті

На Запорізькому напрямку армія рф обстрілює позиції ЗСУ: яка зараз ситуація на фронті

Станом на 23:00 12 червня оперативна обстановка на південно-східному напрямку суттєвих змін не зазнала. Підрозділи Сил оборони продовжують утримувати рубежі та захищати нашу землю від російських окупантів.

Про це повідомляють Сили оборони Запорізького краю.

Ворог активних бойових дій не проводив. Основні зусилля зосереджував на утриманні раніше захоплених територій, вогневому ураженні позицій наших військ, проведенні ротацій особового складу задіяних підрозділів, розосереджені сил з метою уникнення вогневого ураження з боку наших військ. Крім того, противник вдосконалював інженерне обладнання лінії оборони та проводив повітряну розвідку із застосуванням БПЛА у окремих районах.

Основні сили й засоби загарбники продовжують зосереджувати в районі населених пунктів Василівка, Оріхів, Гуляйполе та Велика Новосілка Донецької області.

На інших рубежах по лінії розмежування ведуться стримуючі дії.

За добу зафіксовано 27 обстрілів на позиції наших військ вздовж лінії зіткнення з усього спектру озброєння в районі населених пунктів: Кам’янське, Гуляйполе, Времівка, Залізничне, Оріхів, Малинівка, Червоне, Новоданилівка, Новосілка, Новопіль, Гуляйпільське.

«Готуємося до наступу»: бійці тероборони з Енергодара передали «вітання» окупантам, – ВІДЕО


Читайте також:

У центрі окупованого Мелітополя прогримів вибух: внаслідок рашистської провокації постраждали двоє людей, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0