USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжі в кафе сталася різанина: поліція розповіла подробиці

На Запоріжжі в кафе сталася різанина: поліція розповіла подробиці

В місті Оріхів вчора ввечері чоловік порізав ножем людей.

Близько 23 години до Оріхівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в кафе на вулиці Набережній відбувається бійка.

Правоохоронці зупинили протиправні дії чоловіка, який в стані алкогольного сп’яніння розмахував ножем. Крім цього, правоохоронці припинили порушення громадського порядку, адже за цей час відвідувачі кафе перевернули легкову автівку зловмисника, намагаючись вчинити самосуд.

Встановлено, що в розважальному закладі під час розпиття спиртних напоїв між 35-річним чоловіком та групою його односельців стався конфлікт, яки переріс в бійку. В результаті старший чоловік дістав ніж і вдарив ним спочатку 18-річного хлопця, влучивши у грудну клітину, а потім ще троїх 17-річних юнаків.

18-річний хлопець знаходиться в реанімаційному відділенні місцевої лікарні у важкому стані, троє інших потерпілих після надання медичної допомоги відпущені додому.

Підозрюваний затриманий  порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 п. 15 (Замах на злочин), ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція за статтею передбачає до п’ятнадцяти років ув’язнення.


Читайте також:

У Вільнянському районі в будинку сталась пожежа: з епіцентру вогню госпіталізували людину, — ФОТО

На курорті в Запорізькій області загинув мешканець міста Суми

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0