USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжі прокуратура за допомогою «Google maps» викрила чоловіка, який вкрав 13 га землі

На Запоріжжі прокуратура за допомогою «Google maps» викрила чоловіка, який вкрав 13 га землі

У Гуляйпільському районі прокуратура за допомогою «Google maps» знайшла правопорушення.

Працівники прокуратури порівняли дані з Google maps та «Публічна кадастрова карта України» і виявили, що хтось самовільно розорав 13 гектарів землі. Причому частина цієї ділянки знаходиться в зоні санітарної охорони, а саме в межах території прибережної захисної смуги вздовж річки Гайчур, пише Гуляйполе.City.

В ході досудового розслідування з’ясували, що мешканець Гуляйпільського району всупереч вимогам чинного законодавства самовільно зайняв цю земельну ділянку. На ній провів обробіток ґрунту та посів сільськогосподарських культур. Цьому чоловікові повідомили про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 197-1 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки).

За результатами досудового розслідування Гуляйпільський відділ Токмацької місцевої прокуратури скерував до суду обвинувальний акт відносно вказаної особи за ч. 2 ст. 197-1 КК України. За вказаний злочин передбачено покарання у виді обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років або позбавлення волі на строк до двох років.

Читайте також: В центрі Запоріжжя молодики побили пенсіонерів через конфлікт на дорозі, — ВІДЕО

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0