USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжі правоохоронці забрали у стихійних торговців 300 кілограм продуктів, а у підприємців 730 літрів алкоголю

На Запоріжжі правоохоронці забрали у стихійних торговців 300 кілограм продуктів, а у підприємців 730 літрів алкоголю

За останню добу співробітники поліції зафіксували 66 порушень законодавства про правила торгівлі алкогольними та тютюновими виробами, а також стихійної торгівлі у невстановлених місцях.

В ході перевірки поліцейські побачили, що в деяких магазинах і «наливайках» нехтують вимогами торгівлі пивом, алкогольними та слабоалкогольними напоями. В результаті поліція конфіскувала 730 літрів різних видів алкоголю.

У Мелітополі у вільному продажі знайшли самогон і забрали дев’ять літрів такого сурогату. У центрі Запоріжжя вилучили понад 400 літрів пива, а в Шевченківському районі – понад 40 літрів пива та інших алкогольних напоїв. На правопорушників виписали адмінпротоколи.

Також дільничні вирішили в черговий раз «полякати» стихійників, які не соромлячись торгують овочами та фруктами в будь-яких людних місцях. Всього торговцям виписали 37 протоколів і відібрали у них майже 300 кілограм різної сезонної продукції

2

Ситх2019-08-11 15:32:42
Дайте людям заработать,А вечером никого не ловят...
Александр2019-08-11 09:58:36
Вы Металл освободите от стихийщиков, не пройти, вонь и грязь, спасибо, что хоть за руки хватают, всучивая товар... По жизни помойка!