USD: EUR:
... в Запорожье
На вантовому мосту в Запоріжжі цілодобово ведуться роботи: що вже зроблено, - ФОТО

На вантовому мосту в Запоріжжі цілодобово ведуться роботи: що вже зроблено, - ФОТО

На об’єкті задіяно понад 500 працівників.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької облдержадміністрації.

На вантовому мосту у Запоріжжі мостобудівники працюють водночас на пілонах, а також на верховій та низовій частинах мосту.

Вантовий міст, що входить до складу Автотранспортної магістралі через річку Дніпро в м. Запоріжжя, буде найвищим мостом в Україні та восьмим найвищим вантовим мостом в Європі. Не дарма запорізькі мости є флагманом президентської програми “Велике будівництво”.

default

На пілоні з верхової частини мосту вже забетоновано першу після відновлення робіт захватку, висотою 3,3 метри. Зараз виконуються роботи з армування та монтажу опалубки для бетонування наступної захватки. Також на верховій частині мосту ведуться роботи зі зварювання стиків між змонтованими секціями прогонової будови. Паралельно підрядники виконують роботи з піскоструменевого очищення та фарбування секцій.

На низовій частині мосту також очищають секції піскоструменевим методом, а також ведуться роботи з влаштування буронабивних паль монтажних опор.

default

Також роботи в активній фазі ведуться й на підходах до вантового мосту.

На сьогодні, на об’єкті будівництва Автотранспортної магістралі працюють 530 працівників генпідрядної та субпідрядних організацій. Роботи від поновлення будівництва тривають у режимі 24/7.

Нагадаємо, рано вранці 20 серпня на трасі Харків-Сімферополь сталася жахлива ДТП, в якій загинули п’ятеро людей, серед яких троє дітей. У поліції розповіли, що водій автомобіля Opel Astra виїхав на зустрічну і зіткнувся з Mercedes-190. В результаті Mercedes опинився в кюветі, де автомобіль загорівся.

Читайте також:

У Запорізькій області відновлюють міжміське залізничне сполучення

У Запорізькій області п’яний водій легковика влетів на зустрічній в мотоцикл: двоє постраждалих

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

ЗЫ2021-08-21 11:50:35
Не стой под флагштоком!