USD: EUR:
... в Запорожье
На реконструкцію площі Фестивальної планують виділити більше 70 млн гривень

На реконструкцію площі Фестивальної планують виділити більше 70 млн гривень

Багатостраждальна площа у центрі Запоріжжя, яка не знала ремонту не один десяток років, може почати змінюватися вже зовсім скоро.

Заступник губернатора Іван Федоров повідомляв, що в 2020 році обласна рада готова виділити 80 мільйонів гривень на реконструкцію площі Фестивальній. Реконструкція буде проходити за рахунок коштів місцевого, обласного та державного бюджету, пише «Забор».

Реконструкція включає заміну бетонної основи, благоустрій території, установку нових лавочок та урн, висаджування дерев, кущів та квітів, облаштування ігрових майданчиків, альтанки, павільйонів, заміна інженерних систем, освітлення та ін.

Департамент економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації подав на розгляд проект рішення “Про програму соціально-економічного та культурного розвитку на 2021 рік”. У проекті закладені цифри на реконструкцію центральної площі. Так, 75 мільйонів 899,617 тисяч гривень планують виділити в 2021 році. Загальна сума, яку хочуть віддати на реконструкцію площі Фестивальної – 135 мільйонів 312 тисяч гривень.


Читайте также:

В центрі Запоріжжя демонтують величезну вивіску з ломбарду, — ФОТО

Мелітопольський молокозавод продають на відомому інтернет майданчику з оголошеннями

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Финансист2020-12-12 19:16:35
Там примерно 200 на 300 метров. Получается по 1000 гривен на квадратный метр. Неплохо кто-то заработает!