USD: EUR:
... в Запорожье
Відбирають авто та вивозять обладнання: на окупованій території Запорізької області загарбники продовжують займатися мародерством

Відбирають авто та вивозять обладнання: на окупованій території Запорізької області загарбники продовжують займатися мародерством

Російські загарбники продовжують займатися мародерством на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.

Про це повідомляють Сили оборони Запорізького краю.

В селі Трудове (Пологівський район) загарбники продовжують збирати металолом та вирізати мідні кабелі.  На місцевому щебеневому заводі крадуть технологічне обладнання та спецтехніку.

В селі Мала Токмачка (Пологівський район) окупанти зламали двері і потрапили до приміщення квартири, звідки викрали телевізор.

В Мелітополі російські терористи, погрожуючи зброєю, заволоділи броньованим автомобілем для інкасації «Фольксваген Крафтер35», який належить «Райфайзенбанку».

В Пологах російські мародери з території Міжшкільного навчально-виробничого комбінату викрали автомобілі «ВАЗ-21213» та «Москвич АЗЛК». Також у цьому місті військові рф з гаража викрали автомобіль «Сузукі», який належить місцевому чоловіку.

В селі Федорівка (Пологівський район) загарбники викрали «ВАЗ-21213» та автомобіль «МАЗ», які належать місцевим жителям.

В селі Мала Білозерка (Василівський район) з місцевого підприємства російські злочинці під погрозою застосування зброї викрали екскаватор.

Окрім того, за свідченням мелітопольців, на початку тижня була зафіксована колонна з фур із заклеєними державними реєстраційними номерами та автомобілями супроводу, яка вивозила залишки сільгосптехніки та зерно з елеватора у напрямку Криму.

В.о. мера міста розповів подробиці ранкового ракетного удару по Запоріжжю


Читайте також:

Літак Су-34, танк, 7 броньовиків та 4 безпілотники: втрати рашистських загарбників у Запорізькій області за 27 квітня

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Мясник2022-04-28 19:37:04
Хатуль,нельзя так на родителей своих,тебя всё таки такого свинаря же откормили и на убой в чужую страну отправили) скоро из тебя шашлычки майские делать будем,ммм жареным запахло))
Хатуль2022-04-28 16:26:31
Свинари, тикайте з городу.
Анонист2022-04-28 15:04:00
Нет такой страны россия,есть великая Пидороссия.