USD: EUR:
... в Запорожье
На Миколаївщині під час бойових дій загинули двоє захисників із Запорізької області

На Миколаївщині під час бойових дій загинули двоє захисників із Запорізької області

У Миколаївській області загинули двоє захисників із Запорізької області.

Про це повідомили представники місцевої влади.

«Ще одна смерть Захисника з Енергодара. Ще одна страшна і болісна втрата. Героїчно обороняючи місто Миколаїв, загинув наш земляк – молодший сержант військовї частини  А3821 Володимир Лагута,  – повідомив мер Енергодара Дмитро Орлов. – Співчуття родині та близьким. Співчуття всім, для кого загибель кожного військовослужбовця – це особиста трагедія та невиправна втрата. Ми будемо вічно пам’ятати їх імена! Герої не вмирають!».

Володимир Лагута

Як вже повідомляв «Перший Запорізький», нещодавно на полі бої під Донецьком загинув житель Енергодара Віталій Базна, який з 2016 року захищає нашу країну.

«Сумна звістка для нашої громади. Захищаючи Незалежність нашої країни, загинув наш земляк, мешканець села Новопетрівка Данило Сабіров 2001 року народження. Ще до повномасштабної війни хлопець вирішив пов’язати своє життя з захистом України та пішов на строкову службу. Данило загинув 18 березня під час бомбардування ворожими військами його військової частини на Миколаївщині, – розповів голова Широківської територіальної громади Денис Коротенко. – Ми ніколи не забудемо і не пробачимо злочини, які загарбницькі рашистські війська вчиняють на нашій землі. Вічна пам’ять нашому Захиснику! Співчуття рідним та близьким. Слава Герою! Слава Україні!».

Данило Сабіров

До Кирилівки Запорізької області приїхали російські окупанти: пропонували владі «співпрацю»


Читайте також:

У Мелітополі російські війська розпочали полювання на незгодних з окупацією: шукають, «де живуть фашисти»

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

ЗП2022-03-27 13:56:03
Слава Украине! Героям Слава!
Скелет в шкафу2022-03-27 09:26:20
Людей жалко. Но особенно их жалко потому, что погибли они за ложную идею, которую подкинули им власть и деньги в стране предержащие. Их дети в в это время вели и ведут мажорскую жизнь в ниццах и монте-карлах, купаются в шампанском и рассекают на феррарах. А простые мужики и парни гибнут за их "красивую" жизнь, за миллионы их пап, за оффшоры и заводики в Липецке, за толстомордых чиновников и болтунов депутатов, за золото и бриллианты их жен и любовниц. И при этом верят, как их убеждают, что убивая украинцев и русских, они защищают Украину.