USD: EUR:
... в Запорожье
На курорті Запорізької області намагалися вкрасти три тонни піску - ФОТО

На курорті Запорізької області намагалися вкрасти три тонни піску - ФОТО

Рибоохоронний патруль затримав порушників, які намагалися вивезти 3 тонни піщано-черепашкової суміші.

Днями Азовський рибоохоронний патруль здійснив рейд в село Степанівка-1, Приазовського району. Увечері вони помітили, як невідомий за допомогою екскаватора вантажив пісок. Процесом керував місцевий житель Приазовського району. Йому вдалося  набрати у фуру 1,5 тонни піску, поки його не помітили ревізори. На порушника наклали «смішний» штраф у 170 гривень.

Наступний інцидент стався також в Приазовському районі. Ще одні місцевий житель вирішив по-тихому набрати собі піску на 1,8 тонн за допомогою трактора з причепом. На нього склали адміністративний протокол і виписали штраф на 170 гривень.

У прес-службы рибоохоронного патруля повідомляють про те ,що інспектори продовжують виявляти факти незаконної торгівлі рибою. В смт. Кирилівка торговець займався незаконним збутом в’ялених бичків вагою в кілограм без наявності документа, що підтверджує законність її придбання та сертифікату якості. Складено протокол за ч.1 ст.85-1 КУпАП (Виготовлення, збут, зберігання заборонених знарядь лову (збирання) об’єктів тваринного або рослинного світу).

3

Месный2019-07-09 14:08:27
Так это ж трактор Серёжи Столяра нашего самого главного вора ?!!! Пиздит все шо видит и людей и бабки гнида!!!!депутат на х?
Изобретатель2019-06-16 20:31:22
Хай копают промоину в Молочный лиман. Казна на это приличные деньги каждый год выделяет, а все они уходят как в песок.
героямсала2019-06-16 19:09:22
украина - цэевропа, тут господар украинець