USD: EUR:
... в Запорожье
«Ми працюємо в авральному режимі»: директор 6-ї лікарні Запоріжжя про тяжку ситуацію з ковідними пацієнтами

«Ми працюємо в авральному режимі»: директор 6-ї лікарні Запоріжжя про тяжку ситуацію з ковідними пацієнтами

Реанімація та майже всі 300 ліжок у всіх відділеннях медичної установи зайняті хворими з коронавірусом.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

Більшість пацієнтів, які надходять до лікарні, перебувають у тяжкому або вкрай тяжкому стані та потребують кисневої підтримки. Як ситуація із заповненістю ліжок і перебігом хвороби у пацієнтів зараз, розповіла директор КНП «Міська лікарня №6» Ірина Віцина.

За її словами, в медичному закладі розгорнуто 290 ліжок для пацієнтів із COVID-19, з яких на сьогодні зайнято 286. Реанімація розрахована на 15 хворих і повністю зайнята. Зараз навантаження на лікарів та медсестер збільшилося вдвічі. Значно збільшилася витрата кисню – до 3 тонн на добу. Якщо раніше заправку кисню проводили один раз на три дні, то зараз – до трьох разів на добу.

– Ми працюємо в авральному режимі. Хворих на коронавірусну інфекцію дуже багато. Хвороба у людей протікає набагато важче. У пацієнтів спостерігаються серйозніші наслідки і, на жаль, набагато більше смертей. За добу до нас надходить по 30 осіб. Виписка мінімальна. Стаціонари накопичують пацієнтів. Тому і складається така серйозна ситуація, – розповіла Ірина Віцина.

Медики зазначають, що вакцинованих людей, які заражаються COVID-19, є одиниці. Вони переносять хворобу набагато легше і не потрапляють до реанімації.

Нагадаємо, в Запорізькій області сталася смертельна ДТП. Водій автомобіля «Таврія» не впорався з керуванням, з’їхав в кювет і врізався в електроопору, і машина перекинулася. В результаті ДТП загинули 24-річний хлопець і 15-річна дівчина. Ще три людини отримали серйозні травми.

Читайте також:

У Запоріжжі співробітники автошколи систематично брали хабарі з учнів, – ФОТО

21-річний мешканець Запорізької області розробив та продавав фейкову версію програми «Дія» – ФОТО, ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

4

Скорая(водитель)2021-11-01 15:59:29
на нас вообще забили(,а мы работаем, рискуем,спасаем,болеем,потом всё сначала ,с окладом 2800 и доплатой ~100гр ковидных ,совсеми надбавками 40% за выслугу выходит примерно 8000-8500 минус 1500-2000 налогов.!чистыми 2т аванс и 4.5т з.п.!это нормально?!будьте здоровы не болейте,потому что скоро не кому будет вас катать по больницам?✌
Алла2021-10-29 08:45:40
Пациенту- бред пишите. Больные на голову люди должны сокращаться
слесарь2021-10-28 19:39:04
Не скулите. Мы на вас работали раньше.
Пациент2021-10-28 18:45:00
Наступил естественный отбор. Количество антипрививочников должно сократиться.