USD: EUR:
... в Запорожье
 Чоловікові, який порізав молодого військового у Бердянську, загрожує до 8 років позбавлення волі

Чоловікові, який порізав молодого військового у Бердянську, загрожує до 8 років позбавлення волі

Після бійки військовослужбовець опинився у реанімації з численними пораненнями.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

18 серпня, у Бердянську, біля кафе «Барракуда» між чоловіками раптово виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час конфлікту 21-річний солдат-строковик отримав численні ножові поранення. З місця події бригада швидкої допомоги госпіталізувала його до реанімаційного відділення міськлікарні, звідки пізніше його перевели до шпиталю Одеси. Ще двоє військових дістали легкі тілесні ушкодження.

26 серпня слідчим Бердянського районного відділу поліції, під процесуальним керівництвом окружної прокуратури, чоловікові, який завдав солдатам тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості, повідомлено про підозру за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та ч.1. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження).

21 жовтня досудове розслідування у зазначених кримінальних провадженнях закінчено, обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті. Відповідно до санкції статті підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, в Запорізькій області сталася смертельна ДТП. Водій автомобіля «Таврія» не впорався з керуванням, з’їхав в кювет і врізався в електроопору, і машина перекинулася. В результаті ДТП загинули 24-річний хлопець і 15-річна дівчина. Ще три людини отримали серйозні травми.

Читайте також:

«Це межа – в усіх відношеннях»: медики розповіли, як лікують пацієнтів із ковідом у 9-й лікарні Запоріжжя

В МОЗ спростували популярні міфи про вакцинацію від COVID-19

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0