USD: EUR:
... в Запорожье

"Мотор Січ" змінила норми безкоштовного перевезення багажу

З 1 грудня 2019 року компанія вводить нові норми перевезення багажу на внутрішніх рейсах для авіаквитків, придбаних за тарифами FIXED і LIMITED.

Тариф FIXED передбачатиме безкоштовне перевезення тільки одного місця ручної поклажі вагою до 5 кілограмів з розмірами, які не перевищують 55 см в довжину, 40 см в ширину і 20 см у висоту, повідомляє прес-служба компанії.

Тариф LIMITED дозволить безкоштовно перевозити одне місце ручної поклажі вагою до 5 кг. і одне місце зареєстрованого багажу вагою до 20 кг.

За додаткове місце ручної поклажі вагою до 5 кг. доведеться доплатити суму, еквівалентну 15 доларам США. Збір за одне місце зареєстрованого багажу вагою до 20 кг складе суму, еквівалентну 25 доларам США.

Для авіаквитків, придбаних за тарифом FLEX, будуть застосовуватися колишні норми безкоштовного перевезення багажу і ручної поклажі: 20 кілограм зареєстрованого багажу та 5 кілограм ручної поклажі без обмежень за кількістю місць.

Авіаквитки з новою нормою безкоштовного перевезення багажу будуть продаватися з 25 листопада 2019. Для квитків придбаних раніше, буде діяти норма зазначена в авіаквитку.

Читайте також: В соціальній мережі опублікували захоплюючі фото штормової погоди в Бердянську

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0