USD: EUR:
... в Запорожье
Молоді запорізькі батьки вже можуть скористатися послугою

Молоді запорізькі батьки вже можуть скористатися послугою "єМалятко"

На офіційному порталі Запорізької ОДА опубліковано інформацію щодо пологових будинках в Запоріжжі, в яких можна скористатися сервісом “єМалятко”.

Отримати послугу єМалятко можна в усіх пологових будинках та ЦНАП. Для цього батькам необхідно звернутися до медпрацівника та мати при собі паспорти, податкові номери платників податків (за наявності) та медичну довідку про народження дитини від пологового будинку.

Сервіс передбачає об’єднання 10 послуг за 1 заявою. Оскільки наразі він працює у пілотному режимі, доступними є 8 з них: державна реєстрація народження; визначення походження дитини; реєстрація місця проживання; призначення допомоги при народженні дитини; призначення допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях; реєстрація у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків; визначення належності новонародженої дитини до громадянства України; внесення інформації про новонароджену дитину до Єдиного державного демографічного реєстру з присвоєнням унікального номера запису в ньому.

Наразі послугою єМалятко можна скористатися в наступних пологових будинках Запоріжжя:
• Пологовий будинок № 4;
• Пологовий будинок № 3;
• Обласний перинатальний центр;
• Пологовий будинок № 9.

Читайте також: На джазовому фестивалі в Запоріжжі зіграє Андрій Макаревич

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0