USD: EUR:
... в Запорожье
Міністр розвитку територій розкритикував темпи реконструкції у Запорізькій обласній лікарні

Міністр розвитку територій розкритикував темпи реконструкції у Запорізькій обласній лікарні

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов під час робочого візиту до Запорізької області розкритикував темпи реконструкції приймального відділення обласної клінічної лікарні.

Про це повідомляє «Перший Запорізький».

«Те що я сьогодні побачив, на жаль, не відповідає тим термінам, які ми запланували. Тому обласною адміністрацією було запропоновано подовжити терміни реалізації цього проекту. Я сподіваються, що за квітень ці роботи будуть повністю завершені. І приймальне відділення зможе підготувати і подати необхідні документи, щоб почати працювати», – розповів Олексій Чернишов.

Окрім цього, міністр розвитку територій відзначив роботу з термомодернізації фасаду будівлі.

«Ця реконструкція відбувається за підтримки Надзвичайна кредитна програма для відновлення України за кошти Європейського інвестиційного банку. Я вдачний керівництку лікарні за співпрацю з цією організацію та втілення реконструкції. Ми бачимо, як на наших очах змінюється фасад цієї лікарня, як вона якісно змінюється», – поділився міністр.

Нагадаємо, сьогодні, 6 квітня, до Запорізької області з робочим візитом прибув міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов. Протягом дня міністр, окрім реконструкції у обласній лікарні, зокрема, відвідав Преображенську ОТГ на Оріхівщині: один із об’єктів «Великого будівництва» – гімназію «Основа», а також новий Центр надання адміністративних послуг. Крім того, Олексій Чернишов побував оглянув навчально-виховний комплекс «Джерело» у Комишуваській громаді.

Запорізький «Завод напівпровідників» продали на аукціоні за 140 мільйонів гривень, – ФОТО


Читайте також:

Запорізьку область з робочим візитом відвідає міністр розвитку громад і територій

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Лора2021-04-06 19:02:41
Сколько же вас дармоедов-воров развелось?