USD: EUR:
... в Запорожье
Метінвест відмовився від податкових канікул і заплатив податки наперед

Метінвест відмовився від податкових канікул і заплатив податки наперед

Найбільша гірничо-металургійна компанія України Група Метінвест в 2020 році відмовилася від податкових канікул, запропонованих державою в зв’язку з пандемією COVID-19.

Про це повідомив генеральний директор Групи Метінвест Юрій Риженков в ефірі телеканалу «Україна 24».

За словами Риженкова, Група Метінвест пішла на цей крок, щоб українські міста мали кошти і краще підготувалися до боротьби з коронавірусом.

«Ми прийняли рішення не користуватися цими пільгами для того, щоб комунальники змогли краще підготуватися до пандемії, закупити медичне обладнання, змогли закупити для лікарів захисні засоби. Ну і все інше, що необхідно для успішного подолання пандемії», – повідомив глава Групи.

Повідомляється, що за минулий 2020 рік Метінвест виплатив понад 22 млрд грн податків до бюджетів різних рівнів і традиційно став одним з найбільших платників податків України.

Також Риженков заявив, що Група прийняла рішення виплатити податки в місті Кривий Ріг, де розташовані підприємства Групи, наперед:

«У Кривому Розі ми прийняли рішення зробити передоплату наших податків на землю і податки на доходи фізичних осіб за кілька місяців вперед. Загальна передоплата склала понад 110 млн грн, з яких тільки в бюджет Кривого Рогу надійшло 78 млн грн», – повідомив глава компанії.

Крім виплат до державного бюджету, Група Метінвест платить великі податки в регіонах, в яких працює. Вона – один з головних платників податків в містах Маріуполь, Запоріжжя, Кривий Ріг, Покровськ, Кам’янське та Авдіївка, повідомляє телеканал.


Читайте також:

Метінвест збільшив виплату податків до 22,1 мільярдів гривень

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0